Comunicat Confeuropa Moldova

A VI-a EDIŢIE A FORUMULUI ECONOMIC AL COMPANIILOR ITALIENE ŞI MOLDO-ITALIANE ÎN REPUBLICA MOLDOVA
Confeuropa Moldova Vă invită să participaţi la evenimentul organizat de Ambasada Italiei în Chişinau, ce reprezintă o platformă de dialog şi de confruntare între diferiţi interlocutori moldoveni şi operatorii economici italieni ce activează sau intenţionează să activeze în Republica Moldova sau în ţările din Estul Europei.
Forumul se va desfăşura în ziua de 4 iunie 2019, începând cu ora 9.00, la Convention Center al Hotelului Radisson Blu Leogrand, strada Vlaicu Pircalab nr. 77, în centrul Chişinăului.
Forumul din acest an, ajuns la cea de-a VI-a ediţie, va fi dedicat în particular oportunităţilor de finanţare oferite în Republica Moldova, de Uniunea Europeană, Banca Europeană de Investiţii, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, şi Banca Mondială. Vor fi, de asemenea, prezentate proiecte de formare profesională oferite de donatori bilaterali.
Precum ediţiilor trecute, în cursul părţii a II-a a Forumului, vor fi organizate mese informative în sectoarele de principal interes pentru companii, precum Vame, Imigrare şi Fisc, ce vor da antreprenorilor posibilitatea de a pune întrebări şi de a interacţiona cu responsabilii diferitelor servicii. Întâlniri personalizate vor putea fi direct organizate direct cu responsabilii menţionatelor instituţii internaţionale.
Vă invităm să participaţi şi la recepţia dedicată celei de-a 73-a Aniversare a Zilei Republicii Italiene, va avea loc pe data de 3 iunie, ora 18.00, la restaurantul Capitoles Park (strada Melestiu nr. 13, Chisinau).
În scopul de înregistrare a nominativul Dvs. pentru recepţie, Vă invităm să trimiteţi la adresă de e-mail moldova@confeuropa.com prealabila confirmare a participării.

Comunicat PDF

Calduroase Felicitari Domnului Preşedinte al Confindustria Romania

Calduroase felicitari domnului Presedinte al Confindustria Romania.

In data de 30/01/2018 Adunarea Generala Extraordinara Electiva a Confindustria Romania s-a intrunit in cadrul careia a fost ales noul Presedinte Dr. Villabruna Giovanni, Directorul Ansaldo Nucleare-Romania.

Confeuropa Imprese, in persoana Presedintelui Dr. Calogero Campisi, exprima domnului Villabruna Giovanni cele mai calduroase felicitari pentru numirea sa in functia de Presedinte al Confindustria Romania......

Comunicat PDF

Confindustria România Teritoriala din Prahova nou Preşedinte Antonio Campisi

Confindustria România Teritoriala din Prahova nou Președinte Antonio Campisi

La data de 08.01.2018 membrii adunării secțiunii elective a Confindustria România Teritoriala din Prahova l-au ales pe Dnul. Campisi Antonio, 30 de ani, antreprenor, ca nou președinte pentru perioada de doi ani 2018/2020.
Federația Confeuropa International exprimă domnului Antonio Campisi cele mai calduroase felicitări și cele mai sincere urari pentru noua și importantă numire a sa ca Președinte al Confindustria România Teritoriala din Prahova.
Suntem siguri că, fiind o persoană pragmatică, va putea interpreta in cel mai inalt nivel sarcina delicată încredințată lui, fiind deja în liniile directoare ale programului putem intrevedea elementele care îi vor caracteriza cu siguranță acțiunea: o mare atenție pentru tineri, etică și muncă. Valori pe care le vom împărtăși cu siguranță într-o cale comună care vizează dezvoltarea teritoriului nostru..

Confindustria România Teritoriala din Prahova nou Președinte Antonio Campisi- Open Link

Confindustria România Teritoriala din Prahova nou Președinte Antonio Campisi- Open Link

Confeuropa și CCIR au pus bazele unei noi colaborări

 
Camera de Comerț și Industrie a României - Open Link

Camera de Comerț și Industrie a României - Open Link

FORUM DE AFACERI

 
Forumul Internațional de Afaceri - Open File

Forumul Internațional de Afaceri - Open File

COMUNICAT DE PRESĂ

 
7

Comunicat de presă - Open File

COMUNICAT DE PRESĂ

 
7

Comunicat de presă - Open File